کاشت نارگیل در منزل
نارگیلی انتخاب کنید که سالم بوده و شیر زیادی داخل آن باشد، چون جوانه بذر از همین شیر، در طی چند ماه اول تغذیه کرده و رشد می کند.
پوشال روی نارگیل را با دقت جدا کنید. درقسمت بالای نارگیل سه دایره سیاه رنگ خواهید دید. جوانه از یکی از این دایره ها بیرون خواهد آمد.
نارگیل را به مدت چهار روز تا یک هفته درون سطلی پر از آب ولرم قرار داده و یک وزنه یا سنگ روی آن بگذارید تا نارگیل زیر آب بماند. آن را در دمای معمولی نسبتا گرم (گوشه اتاق یا آشپزخانه) قرار دهید.
بعد از این مدت، نارگیل را از داخل سطل آب درآورده و در یک کیسه نایلونی ترجیحا رنگ مات یا مشکی قرار داده و مقداری آب روی آن اسپری کنید.
در نایلون را گره زده و در جایی با حداقل تغییرات دمایی قرار دهید.
هر چند روز یکبار به آن سرزده و اگر رطوبت کم شده بود، روی آن آب اسپری کنید. دقت کنید که در این مرحله، نارگیل نباید کاملا خشک شود و باید همواره رنگ قهوه ای بسیار تیره داشته باشد.
به تدریج یک توپ اسفنجی سفید در داخل پوسته شروع به رشد خواهد کرد که گوشت و آب داخل میوه را جذب می کند.
این اسفنج قابل خوردن و شیرین است، ولی پس از زمان مشخصی این توپ سمی خواهد شد.
بعد از گذشت چند روز تا چند هفته (بستگی به کیفیت نارگیل و شرایط محیط) جوانه نارگیل ظاهر شده و شاهد رشد آن خواهید بود.
بعد از ظاهر شدن برگ های اصلی، گیاه را به گلدان یا باغچه انتقال دهید.
بهتر است از گلدانی با عمق ۳۰ سانتی متر استفاده کنید.
کف آن سنگریزه یا پوکه بریزید تا زهکش شود و بقیه گلدان را با خاک باغچه پر کنید. کود یا ورمی کمپوست برای تغذیه گیاه و شن برای زهکش به آن اضافه کنید.
رشد گیاه کامل از ۱ تا ۹ ماه طول خواهد کشید.
شش تا ده سال پس از کاشت میوه می دهد و یک سال طول می کشد تا گل نارگیل به میوه تبدیل شود.
در طبیعت، اگر میوه از درخت چیده نشود، خود بخود از درخت روی سطح خاک می افتد و بعد از مدتی شروع به جوانه زدن خواهد کرد.